پایگاه خبری جهرم نیوز

۲۰ام اسف
پنجشنبه
اندازه ی متن
  • افزایش اندازه ی فونت
  • اندازهه ی فونت پیش فرض
  • کاهش اندازه یفونت

افتتاح 13 پروژه در جهرم با حضور استاندار فارس

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب پی دی اف

همزمان با دهه فجر 13 پروژه عمرانی در شهرستان جهرم  با حضور استاندار فارس ، مدیران استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.

http://www.jahromnews.com/newspix/uploads/uploads/1353993444.jpg

به گزارش پایگاه خبری جهرم نیوز، این 13 پروژه شامل گازرسانی به هشت روستای بخش خفر با اعتباری حدود 58 میلیارد ریال، افتتاح مرکز دیسپاچینگ جهرم با اعتباری معادل 40 میلیارد ریال، افتتاح چهار پروژه آبرسانی در شهرستان جهرم با اعتباری معادل 14 هزار میلیارد ریال و افتتاح کارخانه خرپای فلزی معادل 3 میلیارد ریال است.

استاندار فارس در جریان افتتاح این پروژه ها گفت امروز آبرسانی شاهراه حیاتی پروژه های مختلف صنعتی، کشاورزی، اقتصادی و اجتماعی به شمار می رود.

احمدزاده با تاکید بر حرکت در حوزه مدیریت انتقال، توزیع و بازیافت آب به صورت دانش بنیان، افزود: از 100 درصد منابع آبی چهار درصد را آب شرب و حدود 68 درصد را مصارف کشاورزی تشکیل می دهد اما در بخش کشاورزی 65 درصد پرت آب وجود دارد از این رو باید برای مدیریت انتقال و توزیع آب، بهسازی شبکه های انتقال و توزیع را مد نظر قرار داد.

وی با استقبال از هرگونه انتقاد سازنده بیان کرد: هریک از نمایندگان مردم در مجلس که برای توسعه و پیشرفت انتقادی را مطرح کنند بدون هرگونه گرایش و تفکری از آن استقبال کرده و مد نظر قرار خواهیم داد.

روح‌ الله احمدزاده  اظهار داشت: اكثر زيرساخت‌ها كه آماده بهره‌برداري مي‌شوند، در معرض افكار عمومي قرار نمي‌گيرند.

وي با تاكيد بر اينكه تلاش‌هاي شبانه‌روزي كاركنان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي، امر خدمات‌رساني را روان مي‌كند، افزود: به نظر مي‌رسد مديريت توزيع و انتقال آب به نوعي مهم‌تر از مديريت توليد است. 
استاندار فارس تصريح كرد: طعم عدالت گستري بيش از پيش در دولت دهم احساس شده است و شاهد گسترش آن در تمام ابعاد هستيم.

رضايي نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي نیز گفت : با وجودي که محدوديت اعتباري در ساخت اين پروژه بود اما با پيگيري هاي مسوولان اين پروژه ها به سرانجام رسيد.

 

وي اضافه کرد: هنوز در خفر روستاهايي فاقد گاز وجود دارد و از مسوولان مي خواهيم که توجه ويژه به اين موضوع کنند و همه روستاها گاز رساني شود.

مدیر عامل شرکت گاز استان فارس نیز در مراسم بهره برداری از پروژه های گازرسانی به هشت روستای بخش خفر جهرم بیان کرد: تا قبل از دولت نهم 26 شهر و 30روستا در سطح استان دارای گاز بودند اما این آمار امروز به 531 روستا و 68 شهر افزایش یافته است.

سعید مومنی افزود: همچنین طی این مدت حدود 21 میلیارد تومان نیز در بخش گازرسانی شهرستان جهرم سرمایه گذاری صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امروز استان فارس 30 درصد از گاز کشور را تامین می کند و 70 درصد از خطوط انتقال گاز نیز از این استان می گذرد، افزود: تا قبل از انقلاب فقط پنج شهر کشور از گاز بهره مند بودند اما اکنون 772 شهر دارای گاز هستند.

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي استان فارس در مراسم افتتاح مرکز دیسپاچینگ جهرم گفت: در اين ايام شاهد بهره‌برداري مركز ديسپاچينگ فوق توزيع لار، جهرم، و فسا با هزينه‌اي بالغ بر 40 ميليارد ريال كه در مدت سه سال به اجرا درآمده است، هستيم.

محمدرضا مشفقيان اضافه كرد: نصب ديسپاچينگ در 34 ايستگاه فوق توزيع در استان فارس صورت گرفته است. 
وي همچنين از افتتاح طرح خط 66 كيلوولت سيمكان ـ باروس در دهه فجر در جهرم خبر داد و بيان داشت: 15 كيلومتر از اين خط دو مداره با اعتباري افزون ‌بر يك ميليارد و 500 ميليون تومان در مدت 12 ماه به طول انجاميده است.

مديرعامل شركت برق منطقه‌اي استان فارس از بهره‌برداري 20 پروژه برق‌رساني در شهرستان‌هاي فارس و بوشهر با اعتباري بالغ بر 113 ميليارد و 50 ميليون تومان خبر داد و افزود: با تمهيدات صورت گرفته شاهد عدم افت ولتاژ برق در استان مي‌شويم.

مشفقيان خاطرنشان كرد: كوشش در راستاي اهداف صنعت برق به ويژه در زمينه بالا بردن راندمان نيروگاه‌ها و كاهش تلفات انرژي در شبكه‌هاي انتقال و فوق توزيع و وارد مدار كردن واحدهاي جديد در نيروگاه سبب پيش افتادن چرخ توليد از مصرف پرشتاب انرژي هستيم.

انصاری فرد مدیرعامل آبفای فارس نیز در مراسم افتتاح چهار پروژه آبرسانی در جهرم با ارائه گزارشی از وضعیت آبفای شهری در سطح استان گفت امروز بحمداله در دولت نهم و دهم طرح های بسیاری در بخش آبفا به بهره برداری رسیده است که این امر نشان از تلاش دولتمردان عرصه وزارت نیرو می باشد.

انصاری فرد تاکید کرد با افتتاح طرح حفر و تجهیز و برق رسانی دو حلقه چاه در مناطق آب پیرو و شایگان با اعتبار بالغ بر 4 هزار و 500 میلیون ریال از حمل ظرفیت های عمرانی که عملیات اجرایی آن از سال 87 آغاز شده است بر خدمات دولت به مردم بزرگوار جهرم افزوده شده است.

وی افزود در دولت نهم 8 شهر کشور فاضلاب اجرایی شده است که جهرم نیز یکی از آن شهرها می باشد و تصفیه خانه جهرم نیز مراحل نهایی طی می کند.

در ادامه این سفر استاندار فارس و همراهان از شرکت تعاونی فولاد آذین پارس جهرم که از محل بنگاه‏های زودبازده در قالب تعاونی تسهیلاتی به میزان ده هزار میلیون ریال دریافت کرده و برای 34 نفر ایجاد اشتغال کرده است.

استاندار فارس همچنین از مرکز دارالقرآن امام علی و نورالهدی که به آموزش قرآن به پسران و دختران جهرم در بخشهای مختلف قرآنی از جمله حفظ، مفاهیم و سایر موضوعات فعالیت دارند و نیز بیت الحسن شهر باب انار و مسجد درحال ساخت آسمانجرد در بخش خفر نیز بازدید کرد.


امانت داري و اخلاق مداري

استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع "جهرم نیوز" مجاز است.



(0 Votes)
نظر ها
افزودن جدید جستجو RSS
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
قالب نوشته:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

آخرین بروزرسانی ( يكشنبه ، 18 بهمن 1388 ، 15:10 )  

تبلیغات در سایت جهرم نیوز با صدها بازدید روزانه

http://www.jahromnews.com/newspix/uploads/uploads/1334535009.gif

عضویت در خبرنامه